december 4, 2020

YouTube kursus

YouTube kursus - Sune Dalsgaard Jørgensen, YouTube ekspert

 

Få indsigt i de vigtigste elementer og mekanismer på YouTube og bliv selvkørende med et kursus om YouTube

Kursets fokus og format skræddersyes specifikt til Jeres behov.

Mit løfte til Jer er, at skabe en mærkbar forandring i Jeres kompetencer, hvor I får evner, viden og værktøjer til at løfte Jeres tilstedeværelse på YouTube

Formatet tager udgangspunkt i at undervise og uddanne Jer, så i bagefter føler Jer klædt på til at booste Jeres tilstedeværelse på YouTube.

Alt sammen med øje for at øge lige præcis Jeres videoafspilninger, kundeloyalitet og omsætning.

Med tidligere erfaring fra forskellige kurser, undervisningssessioner, workshops og foredrag om YouTube, hos både virksomheder og på uddannelsesinstitutioner, så er du landet det helt rette sted.

Ligeledes har jeg skrevet en E-bog om YouTube og afholdt forskellige webinarer om tilstedeværelsen på YouTube ligesom, at jeg er Google Ads/YouTube Video Certificeret.

Et kursus i YouTube for dig

..som enten er Marketing Chef, Marketing Manager eller Koordinator, eller på anden vis er i berøring med video og marketing i det daglige job.

I vil i organisationen:

  • Udnytte YouTubes enorme potentiale
  • Øge kendskabet til jeres virksomhed, brand og produkt/service
  • Skabe daglige videoafspilninger i tusindevis
  • Engagere og skabe værdi for jeres potentielle kunder
  • Generere kvalitetstrafik fra YouTube til jeres website
  • Øge omsætning og kundeloyalitet

Kort sagt, så er YouTube kurset for Jer, som vil have redskaber til og indsigt i hvordan det helt rette set-up på YouTube bør se ud.

Således at I øger sandsynligheden for flest mulige gratis eksponeringer, afspilninger og kliks med højere omsætning og kundeloyalitet til følge.

 

YouTube undervisning skaber værdi

En solid tilstedeværelse på YouTube kan være forskellen på sorte eller røde tal på bundlinjen.

Med 5 års erfaring fra videomarketing, herunder rådgivning og vejledning af mellemstore og større B2B og B2C virksomheder, så har jeg med mine egne øjne set hvor stor en værdi YouTube kan skabe for en virksomhed.

Det er nemlig på YouTube I skal støtte, engagere og motivere Jeres kommende kunde – uanset hvad Jeres virksomhed sælger, eller på hvilket marked den befinder sig på.

Men det kræver også at Jeres virksomhed er tilstede på mediet, at videoerne er søgbare samt, at disse videoer skaber værdi for seeren.

Det vil være så ærgerligt at bruge tid på dyre og ressource tunge videoproduktioner, hvis ikke Jeres YouTube kanal er synlig, eller hvis ikke videoerne kontinuerligt skaber afspilninger.

Derfor er det helt essentielt der skabes de rette forudsætninger for Jeres YouTube tilstedeværelse.

Der skal kort og godt lægges en strategi for indhold og distribution.

Før YouTube-strategien lægges, kræver det indsigt i YouTubes elementer og mekanismer, herunder mediets muligheder, forskellige gøremåder og best-practices.

På den måde skaber I et sundt og stabilt afsæt for at (kick)starte tilstedeværelsen på YouTube.

Kursus i YouTube tilpasset jeres behov

Uanset om I er nybegyndere eller letøvede, så vil et kursus om YouTube kunne udarbejdes og tilpasses dedikeret til Jeres niveau.

Indholdet i YouTube kurset vil på samme vis kunne formes efter lige præcis jeres fokus.

Det kan være at I vil have en generel introduktion til YouTube som platform og hvordan man som virksomhed skal og bør gebærde sig.

Det kan også være at I specifikt vil modtage undervisning i enten YouTube SEO, YouTube Annoncering, eller måske har I et godt øje til YouTube Analytics.

Ligeledes kan kurset foregå hos Jer og alternativt, hvis omstændighederne kræver det, så kan YouTube kurset afholdes online.

Fælles for alt, så vil undervisningen i YouTube kurset tage afsæt i Jeres behov og fokus samt format.

YouTube kursus: Bliv 100-meter mester i YouTube

Kurset vil oftest være todelt.

Indledningsvist starter vi med en session omhandlende tilstedeværelsen på YouTube, hvor I får en solid og nørdet introduktion til mediets facetter og mekanismer. 

Dernæst vil kurset i YouTube tage udgangspunkt i jeres situation og i jeres YouTube kanal.

Via en gennemgang af Jeres kanal vil jeg komme med konkrete forslag til forbedringer og optimeringer, med øje for at booste jeres YouTube tilstedeværelse mest muligt.

Output fra min gennemgang tager udgangspunkt i mit YouTube Framework, som baserer sig på YouTubes Best-Practice sammenholdt med min viden og tidligere erfaring fra lignende cases.

Dermed er I sikret et holistisk YouTube kursus, der giver jer den nyeste viden om YouTubes mekanismer og elementer

Samtidig får i håndgribelige inputs til Jeres YouTube tilstedeværelse, så I fremover kan komme udover rampen og sikre en masse eksponeringer og videoafspilninger.

Mine simple mål er, at i:

  • Bliver selvkørende
  • Får den rette forståelse og indsigt
  • Bliver konkurrencedygtige på verdens anden største søgemaskine.

Sammen med YouTube kurset tilhører forskellige skabeloner og grafikker som I gratis får med.

Derudover får I fri lejlighed til at bruge mig en time på bagkant af kurset, for at kunne stille mig opklarende spørgsmål, der måtte komme bagefter.

Klar, parat til YouTube-kursus-start

Hvad med at vi støder hovederne sammen og jeg klæder Jer godt på til at kunne mestre de mange discipliner?

Lad os sammen afstemme forventninger til indholdet, formatet og forløbet, således at I kan få mest muligt ud af YouTube kurset.

Ræk ud i dag og lad os finde ud af hvordan jeg kan skabe værdi for jer, så i kan skabe værdi for jeres kunder.

23291959

Send mig en mail

YouTube Kursus - Sune Dalsgaard