marts 25, 2021

YouTube E-bøger

Den Komplette YouTube-Guide for Virksomheder - 99,-

YouTube e-bog guide

For nybegyndere og letøvede – 47 sider med konkrete og håndgribelige eksempler samt nørdede og praktiske tilgange.

 
  • Opret og optimér din YouTube kanal – Skab et sundt fundament og kom godt fra start
 
  • Sådan kommer du bedst udover rampen med YouTube annoncering – Lær at oprette og administrere YouTube kampagner
 
  • Aflæs og forstå din data i YouTube Analytics – Få indblik i de vigtigste målepunkter for din kanal

Hav både det tekniske og visuelle på plads for at opnå kanalens fulde potentiale. Du får en step-by-step guide til oprettelse af din kanal samt redskaberne til en fyldig søgeordsanalyse.

Kampagnetyper og målretningsmuligheder – valgene er mange og tungen skal holdes lige i munden for at få mest ud af dine annoncekroner.

Vurder og evaluer performance både fra organiske og betalte videovisninger. Få overblik over de vigtigste indsigter og grafer til, at øge din fremadrettede tilstedeværelse.

Overhal dine konkurrenter på YouTube - Udnyt disse 3 oversete tekstfelter - 49,-

Skab det bedst mulige fundament for at forbedre dine videoers ranking, antal afspilninger og dermed øge din virksomheds kendskab og omsætning.

Guiden er for dig som til dagligt sidder i en rolle hvor du er i berøring med marketing og video og er ved at tage tilløb til at komme godt udover rampen på YouTube.

Du får her 9 letlæselige og konkrete sider med helt simple tips til at udnytte 3 oversete tekstfelter, som dine konkurrenter højst sandsynligt ikke kender til.

Det ville være så uendeligt ærgerligt at producere ressourcetunge videoer, hvis ikke dine videoer er søgbare på verdens anden største søgemaskine.

Indholdet er baseret på YouTubes best-practices kombineret med mine 5 års erfaring med YouTube og generel videomarketing i samarbejde med +25 virksomheder.