YouTube SEO: Overhal dine konkurrenter – Udnyt disse 3 oversete tekstfelter

Overhal dine konkurrenter indenom allerede fra i dag og skab det bedst mulige fundament for at forbedre dine videoers ranking, antal afspilninger og dermed øge din virksomheds kendskab og omsætning.

Det ville være så uendeligt ærgerligt at producere ressourcetunge videoer, hvis ikke dine videoer er søgbare på verdens anden største søgemaskine.

Guiden er for dig som er nybegynder, eller letøvet inden for YouTube. Måske sidder du også til dagligt i en rolle hvor du er i berøring med marketing og video og er ved at tage tilløb til at komme godt udover rampen på YouTube.

Derfor får du her 9 letlæselige og konkrete sider med helt simple tips til at udnytte 3 oversete tekstfelter, som dine konkurrenter højst sandsynligt ikke kender til.

Du får indsigt i og teknikker til, hvordan du, med YouTube SEO for øje, får ultimativt udbytte af de oversete tekstfelter.

Kort sagt får du en rettesnor til at skabe et stærkt og sundt udgangspunkt for din YouTube kanal, så du allerede fra i dag forhåbentligt kan overhale dine konkurrenter indenom og skabe videoafspilninger i tusindevis.

Indholdet er baseret på YouTubes best-practices kombineret med mine 5 års erfaring med YouTube og generel videomarketing i samarbejde med +25 virksomheder.

Om få minutter kan du have bogen i din indbakke og straks komme i gang med at booste din YouTube kanal.

Rigtig god læselyst!